Tilbake til offisielle partnere og sponsorer
Offisielle partnere og sponsorer

Skinny Food Co kunngjør sponsing med Birmingham City FC

Skinny Food Co kunngjør sponsing med Birmingham City FC - theskinnyfoodco

Skinny Food Co kunngjør sponsing med Birmingham City FC

Vi er veldig glade for å kunngjøre at The Skinny Food Co har slått seg sammen med Birmingham City Football Club for resten av sesongen 2021/2022.

Denne utrolige sponsingen vil involvere stadiontilstedeværelse for hjemme- og bortefans, samt reklamemuligheter.

Second City Club, dannet i 1875, er en av de eldste fotballklubbene i England og konkurrerer for tiden i UK Championship League. 

 

Vi har en flott Skinny Food Co-kundebase i Birmingham, så vi håper denne nye sponsingen vil øke merkevarebevisstheten ytterligere for lojale Birmingham City FC-fans.

Med disse fantastiske reklamemulighetene håper vi også at The Skinny Food Co vil være i forkant av fansens sinn når de ser oss gjennom ulike klubbaktiveringer. 

"For oss å sponse et så anerkjent og respektert team er fantastisk. Ikke bare vil dette tillate oss å øke en sterk lokal tilstedeværelse i Birmingham, dette vil virkelig hjelpe oss å nå våre ambisiøse markedsførings- og forretningsmål." - James Whiting, direktør og medgründer ved The Skinny Food Co.

"Det er flott å ha The Skinny Food Co som annonserer med klubben. Jeg har snakket med James og Wayne før om mulighetene her i klubben, vi har sett veksten av merkevaren og er glade for at de valgte Birmingham city for å bidra til å vokse deres merkevare. Vi ser frem til et sunt arbeidsforhold fremover, og gi noe tilbake til fansen gjennom dette forholdet." - James Corrigan, kommersiell salgssjef i Birmingham City FC.

Handle Skinny Food Co-serien i dag!

Du vil kanskje like
The Skinny Food Co donerer til YMCA - theskinnyfoodco
Skinny Food Co donerer til YMCA
Denne julen har vi her i The Skinny Food Co donert til en lokal veldedighet som ligger våre hjerter nært, The Robin Hood YMCA som hjelper til med å sponse
Les mer
Sponsorpartnerskap med Nottingham Panthers - theskinnyfoodco
Sponsorpartnerskap med Nottingham Panthers
Vårt partnerskap med det Nottingham-baserte teamet The Nottingham Panthers
Les mer

Bli med på vår VIP-liste For alt som er tynn

Vær den første til å høre om nye smaker og eksklusive tilbud.