Tilbake til en sunn livsstil
Sunn livsstil

5 Deilige høyproteinsnacks

5 Deilige høyproteinsnacks - theskinnyfoodco

Treningssentre har endelig åpnet igjen, og det er på tide å knuse treningsmålene dine. Hvis du, som oss, har talt ned dagene til du kan løfte en vektstang over hodet, vil du se etter måter å støtte kroppen din så mye som mulig. Tross alt er det en stor endring i treningen du har holdt på de siste månedene.

Foruten progressiv overbelastning er den beste måten å få muskler på med et høyt proteininnhold. Ikke bare vil dette hjelpe kroppen din med å reparere skader og komme seg raskere, det holder deg også mett lenger. Perfekt hvis du prøver å gå ned i vekt også!

Vi har satt sammen et utvalg av proteinrike snacks, god etter-trening eller for et sårt tiltrengt ettermiddagsløft. Enda bedre? De vil ikke hindre deg i å møte makroene dine.

Lastede riskaker

Raskt, enkelt og helt deilig. Du kan ha riskaker med nesten hva som helst, og da de har lite kalorier, kan du legge på påleggene! Hvis du har en søt tann, kan du prøve å bruke peanøttsmør og banan i skiver før du drysser med chiafrø.

Hvis velsmakende er mer din greie, topp med knust avokado, rakett og hermetisert tunfisk. Det er den ideelle balansen mellom sunt fett, protein og karbohydrater, til og med kan nytes som en lett lunsj!

Crispies med høyt proteininnhold

Denne snacksen etter trening holder deg mett og smaker akkurat som en godbit! Oppbevar en i treningsbagen din i tilfelle du har det travelt og trenger drivstoff. Glutenfri, høy i protein og lite sukker - hva er det ikke å elske ?!

Gresk yoghurtskål

Er det noe hyggeligere på en sommerdag enn en stor haug med fruktig godhet? Fyll en bolle med blandede bær, gresk yoghurt og en stor duskregn av oss Kirsebær #NotGuilty Zero Calorie Sugar Free Sirup for den ultimate søte snacken.

Nøttesmørbåter

Perfekt for både barn og voksne! Bare fyll litt selleri med vår knasende 100% rent peanøttsmør, rosiner og mandler for nøtteaktig glede - full av protein. De gjør en flott aktivitet å gjøre med barn, men vær advart, du vil spise deg ganske få!

Sjokolademelk

Denne klassiske drikken er deilig og næringsrik på samme tid. Bare bland våre Chocolate Heaven Flavor Gourmet Drops med is og skummet melk for en proteinrik matbit med lite fett. For å virkelig pakke et slag, legg til en skje sjokoladeproteinpulver for ekstra gevinster.

Du vil kanskje like
Treningsgjenoppretting: Slik unngår du treningsskader - theskinnyfoodco
Treningsgjenoppretting: Slik unngår du treningsskader
Fra kryoterapi til stretching er det mange måter å hjelpe kroppen din med å komme seg etter treningsrelaterte skader. La oss se på de beste måtene å beskytte kroppen din mot fysiske belastninger.
Les mer
Morsdagsfrokostideer - theskinnyfoodco
Morsdag frokost ideer
Her er noen flotte morsdagsinspirasjoner for alle de som leter etter en spesiell måte å behandle sine mødre på i år.
Les mer

Bli med på vår VIP-liste For alt som er tynn

Vær den første til å høre om nye smaker og eksklusive tilbud.