Tilbake til en sunn livsstil
Sunn livsstil

Zero Calorie Sirup: The Truth Behind Our Products

Zero Calorie Sirup: The Truth Behind Our Products - theskinnyfoodco

Zero Calorie Sirup: The Truth Behind Our Products

Når folk hører om The Skinny Food Co., tenker de automatisk på vår Siraper med lite kaloriinnhold. Hvorfor spør du? Vårt sirupssortiment er ikke bare vårt største, men det inneholder nesten alle smaker du måtte ønske deg for det perfekte akkompagnementet til din dessert eller kaffe. Dette forklarer likevel ikke hvorfor Zero Calorie Sirup er sentrum for oppmerksomheten.

I dagens artikkel skal vi vise deg hvorfor vår Sukkerfrie sirupper er så populære, og hvorfor, hvis du ikke allerede har gjort det, bør du ta hendene på en flaske eller 5!


Hva er i null kalorisirup?
For det første, vedder vi på at du ikke visste at det var vårt Sukkerfrie sirupper består av 90% vann, gjorde du? Det er riktig! Du kan unne deg deilig smakende kaffe og søte godbiter med forestillingen om at sirupene våre for det meste er vann. Resten er nede på smak, tekstur og farge. Så det forklarer hvordan sirupene våre har så lite kalorier og sukker.


Hvordan kommer vi opp med smakene?
Vi har begge våre Barista sukkerfri kaffesirup og den opprinnelige Zero Calorie Sirup også. Begge seriene inneholder smaker som våre kunder og teammedlemmer ber om. I høst har vi gitt ut to helt nye Barista Coffee Sirup-smaker: Gresskar krydret & Bonfire Toffee. Og for å komme i julestemning har vi også gitt ut Julepudding, Gløgg og Kjøttdeig i vårt Zero Calorie Syrup-utvalg også.

 

Hva gjør at sirupene våre skiller seg ut?
Her på The Skinny Food Co lager vi alle produktene våre i tanken om at de er tilgjengelige for alle livsstiler og dietter. Vår Null sukker sirup er egnet for veganere, de som lider av diabetes, de som har allergi og er glutenintolerante. Derfor er det ikke mange mennesker der ute som ikke kan sluke sirupene våre. Vi er et helt inkluderende merke, og det er det som får oss til å skille oss ut i markedet.


Vi håper vi har gitt deg et innblikk i vårt Sukkerfrie sirupper. Hvis du noen gang har spørsmål om dem, kan du gjerne slippe dem nedenfor. Vi viser alltid fram de smakfulle oppskriftene dine på vårt sosiale område, så hvis du mangler inspirasjon til hvordan du bruker sirupene våre, må du følge med på Facebook Instagram & Twitter.

Du vil kanskje like
Treningsgjenoppretting: Slik unngår du treningsskader - theskinnyfoodco
Treningsgjenoppretting: Slik unngår du treningsskader
Fra kryoterapi til stretching er det mange måter å hjelpe kroppen din med å komme seg etter treningsrelaterte skader. La oss se på de beste måtene å beskytte kroppen din mot fysiske belastninger.
Les mer
Morsdagsfrokostideer - theskinnyfoodco
Morsdag frokost ideer
Her er noen flotte morsdagsinspirasjoner for alle de som leter etter en spesiell måte å behandle sine mødre på i år.
Les mer

Bli med på vår VIP-liste For alt som er tynn

Vær den første til å høre om nye smaker og eksklusive tilbud.