Tilbake til Kundeanmeldelser og opplevelser
Kundeanmeldelser og erfaringer

The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 51 Abbey

The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 51 Abbey - theskinnyfoodco
Disse historiene gjenspeiler individuelle kundeopplevelser, og synspunktene som kommer til uttrykk i anmeldelsene er ikke selskapets.

Møt Abbey, 


Jeg er en 26 år gammel og bor i Sør-Wales. Jeg tror for lengst jeg har kjempet med vekten min, så langt tilbake som på barneskolen husker jeg at jeg ble mobbet daglig av andre barn angående vekten min. 


I november 2020 nådde jeg et punkt der jeg visste at jeg måtte gjøre endringer. Jeg husker at jeg så et gruppebilde av meg selv og venner og bare ble så skuffet over hvor mye vekt jeg hadde tillatt meg å legge på meg, at jeg tilbrakte kvelden med å gråte, og så bestemte jeg meg for å legge en plan for å endre meg. 


Da jeg startet min vektreduksjonsreise var jeg 20 stein, to år senere har jeg mistet totalt 6 steiner, og jeg er så glad for å ha en operasjon i 2023 for å fjerne all overflødig hud. 



Hvorfor valgte du å bruke Skinny Food Co-produktene?


Jeg valgte Skinny Food Co-produktene fordi jeg ønsket å kunne fortsette å spise mat jeg likte og fortsatt gå ned i vekt, de var den perfekte balansen mellom helse og smaker. 


Jeg har alltid trodd å spise sunt betydde å spise kjedelig, vanlig mat. Men det er det motsatte med dette selskapet, det er en slik vinn-vinn-situasjon, å spise mat du elsker uten noen ofre. 


Hva er dine favorittprodukter fra Skinny Food Co?


Jeg har et så bredt utvalg av produkter som jeg absolutt elsker fra The Skinny Food Co. 

Det er vanskelig for meg å velge bare 3, men hvis jeg måtte velge ville de vært: 

Fransk Vanilje – Fordi jeg absolutt ELSKER iskaffe

Sjokolade -appelsinpålegg  & Tikka Mayosaus. 


Hvordan har Skinny Food Co hjulpet deg med å nå dine mål?


Skinny Food Co for meg gjør akkurat det det står på esken, produktene lar meg unne meg selv og spise ting jeg liker uten å føle at jeg er på diett eller begrense meg fra tingene jeg elsker. 


Hva vil du si til andre som ønsker å nå sine mål?


Hvis jeg er i stand til å oppnå det jeg har, med liten til null kunnskap om vekttap, så kan du også. Du trenger ikke å være ernæringsfysiolog eller treningsekspert, du trenger bare å ville gjøre det selv. 


Skinny Food Co gjør det virkelig enkelt for deg med så mange produkter å velge mellom, du vil bli overrasket over de forskjellige alternativene som gjør det enkelt og hyggelig å gå ned i vekt. 

Spis mer av det du elsker - kontakt jess for en suksesshistorie

 

Spis mer av det du elsker - Spis Skinny Food Co. : Med de beste tilbudene og tilbudene på våre fanfavorittsauser, siruper, smørepålegg og snacks er våre Skinny Food Co-produkter egnet for en rekke diettplaner, allergier og intoleranser. Ikke gå glipp av vår Månedlige eksklusive tilbud.

Du vil kanskje like
The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 71 Dan - theskinnyfoodco
The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 71 Dan
Dan er en 40 år gammel personlig trener fra Gloucester. For 6 år siden begynte han sin utrolige transformasjon med å miste 12 steiner. Dan ble med oss ​​på Skinny Food Co for å dele sin reise om hvordan han gjenoppbygde seg selv og ble mannen og faren han alltid hadde ønsket å være.
Les mer
The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 70 Darren - theskinnyfoodco
The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 70 Darren

Darren startet sin vektreduksjonsreise for omtrent 5 år siden og kom opp i nesten 20 stein da vekten begynte å påvirke ham, ikke bare fysisk, men også mentalt.

Les mer

Bli med på vår VIP-liste For alt som er tynn

Vær den første til å høre om nye smaker og eksklusive tilbud.