Tilbake til en sunn livsstil
Sunn livsstil

BLOGG - TOPPTIPS FOR Å HÅNDTERE DEN SØTE TANDEN

BLOGG - TOPPTIPS FOR Å HÅNDTERE DIN SØTE TAND - theskinnyfoodco

Tips for å håndtere din søte tann

Ah, den irriterende søte tannen. Det rears det er stygt hode nå og da, og du er tvunget til å overholde. Men hva om det var andre alternativer? Strategier som gjør det mulig å tilfredsstille sukkerbehovet ditt, men på en sunnere måte?

Ikke bekymre deg, vi er her for å hjelpe. Hvis du elsker søt mat, men ønsker å opprettholde en sunn midje, er det på tide å få ting under kontroll. Her er noen måter du kan håndtere søte tenner på ...


Test din testamente og prøv våre tips.

1. Finn metoden som fungerer for deg.

Alle er forskjellige. Noen mennesker kan redusere sukkerinntaket dramatisk ganske enkelt. Ikke mål å kutte ut sukker helt. Det er definitivt room for sukker i et sunt kosthold. Hvis du vet at du kommer til å finne det vanskelig å kutte ned, begynn med noen små endringer.

Selv subtile endringer som å kutte ned på varm sjokolade og kaffe fullpakket med sukker og spise mindre sjokolade kan påvirke. Hvis du føler deg klar til å ta fatt på et diett med lite sukker, så velg det, bare sørg for at du søker ernæringsmessige / medisinske råd for å sikre at du får nok næringsstoffer.

2. Start dagen riktig.

Start dagen med en velsmakende frokost. Mange frokostblandinger og barer kan inneholde skjulte sukkerarter, noe som kan være årsaken til de sukkerkrasjene midt på morgenen. Unngå disse ved å velge lite sukker, hjertelige alternativer for å dempe sukkerbehovet!

3. Lag hjemmelagde godbiter og velg alternativer med lite sukker.

Butikk kjøpt mat og drikke kan inneholde mye mer sukker enn du skjønner, så i stedet for å bli offer for dette, kan du lage dine egne alternativer slik at du vet nøyaktig hva du får.

4. Ditch desserten.

Selvfølgelig, hvis du ikke skal til kald kalkun, er en merkelig godbit helt i ny og ne, men hvis du regelmessig velger en sukkerfylt dessert, kan det være på tide å kutte ned. I stedet for en søt dessert, velg et ostebrett, etter middagen varm drikke, eller gå halvdeler på en dessert! Hvis du lager et dessert med lite sukker, sjekk ut sirupene våre for det perfekte tilsetningen med lite sukker.

5. Kutt ned på sukker i te eller kaffe.

Du synes kanskje 1 eller 2 ts sukker i te eller kaffe er ufarlig, men hvis du drikker varme drikker hele dagen, kan dette fort legge seg betydelig opp. Prøv å kutte ned til mindre eller erstatte søtningsmiddel.

6. Se opp for skjult sukker.

En rekke matvarer du kan anta er lite sukker, er det faktisk ikke, dette inkluderer produkter som krydder, dressinger og granola barer så sørg for å dobbeltsjekke etiketter før du ender opp med unødvendig sukker.  Hvis du leter etter alternativer med lite sukker, kan du handle våre sukkerfrie sauser, pålegg og snacks her.

7Bland de salte snacksene.

For å unngå de sukkerholdige godbitene og kontrollere søttannen din, må du være forberedt. Lagre på salte snacks, men husk at variasjon er nøkkelen til å begeistre de smaksløkene og unngå å gå tilbake til en sukkerfylt godbit for litt øyeblikkelig nytelse.

8. Spis regelmessig og planlegg måltidene.

Vi har alle blitt skyldige i å være sultne litt for lenge og deretter overindulge på raske og enkle matvarer som ikke alltid er det sunneste valget for oss. Unngå dette ved å planlegge fremover og spise regelmessig hele dagen.

Vi håper våre beste tips er nyttige! Hvis du prøver noen av disse eller har et eget tips, kan du dele det med oss ​​på Facebook !

Sukkervis er en sertifisering som viser alternativene "Bedre for deg". Logoen forteller forbrukerne at produktet inneholder null sukker, ikke tilsatt sukker eller naturlig forekommende sukker. De fleste av produktene våre er Sugarwise-sertifiserte. Klikk her for å lære mer om sertifiseringen. 

 

BUTIKK SUKKERFRI PRODUKTER

Du vil kanskje like
Treningsgjenoppretting: Slik unngår du treningsskader - theskinnyfoodco
Treningsgjenoppretting: Slik unngår du treningsskader
Fra kryoterapi til stretching er det mange måter å hjelpe kroppen din med å komme seg etter treningsrelaterte skader. La oss se på de beste måtene å beskytte kroppen din mot fysiske belastninger.
Les mer
Morsdagsfrokostideer - theskinnyfoodco
Morsdag frokost ideer
Her er noen flotte morsdagsinspirasjoner for alle de som leter etter en spesiell måte å behandle sine mødre på i år.
Les mer

Bli med på vår VIP-liste For alt som er tynn

Vær den første til å høre om nye smaker og eksklusive tilbud.