Tilbake til Kundeanmeldelser og opplevelser
Kundeanmeldelser og erfaringer

The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 11 Rachael

The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 11 Rachael - theskinnyfoodco
Disse historiene gjenspeiler individuelle kundeopplevelser, og synspunktene som kommer til uttrykk i anmeldelsene er ikke selskapets.

The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 11 Rachael

 

 

Møt Rachael! Som 27-åring er hun en travel mamma og en sykepleier fra Glasgow. Siden begynnelsen av kaloritelling i januar 2020, har Rachael mistet totalt 7 stein og 2 pund - det er totalt 100 pund over 16 måneder! Reisen er godt dokumentert på hennes Instagram - @weightlosswithrachael, og deler ideer, oppdateringer og inspirerer før og etter bilder til over 3000 følgere.

 'Jeg har dokumentert reisen min på Instagram-kontoen min i håp om å hjelpe og inspirere andre.'

Hvorfor du valgte Skinny Food Co-produkter

Skinny Food Co-produkter appellerte til meg da de hadde lite kaloriinnhold. Ofte når du teller kalorier, finner du ut at normale sauser, salatdressinger og sirup kan være veldig kaloririke. Så det at alle produktene har lite kalori var en vinn-vinn for meg!

 

Hvordan har de hjulpet deg?

 Jeg har en massiv søt tann. Jeg elsker siraper med lite kaloriinnhold på pannekaker eller bakt havre. Du føler ikke at du går glipp av det, og det hjelper deg med å tilfredsstille søte krav du måtte ha. 

Jeg forbereder også måltider på jobb når jeg jobber travle vakter. Jeg tar ofte en stor salat med meg og Skinny Food Co. Sørvest-saus er en av favorittene mine på en salat. 

 

Hva er det med produktene du liker? 

De smaker godt! Først kunne jeg ikke tro hvor lite kalori de var. Jeg trodde det måtte være en slags magi der inne! Produktene hjelper meg å spare kalorier, slik at jeg kan bruke dem på andre ting. 

 

Vil du anbefale oss? 

Ja, det gjør jeg. Jeg anbefaler ofte Skinny Food Co-produktene på Instagram-kontoen min og bruker produktene i oppskriftene mine som jeg deler. 

Jeg elsker også det faktum at de er tilgjengelige i butikker. Jeg henter vanligvis nye produkter for å prøve når jeg skal rundt B&M. 

 

Ditt favorittprodukt 

Favorittproduktet mitt og det mest brukte må være Sjokoladesirup. Jeg elsker det på bakt havre til frokost. Som jeg har noen ganger per uke med frukt. 

 

Du vil kanskje like
The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 71 Dan - theskinnyfoodco
The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 71 Dan
Dan er en 40 år gammel personlig trener fra Gloucester. For 6 år siden begynte han sin utrolige transformasjon med å miste 12 steiner. Dan ble med oss ​​på Skinny Food Co for å dele sin reise om hvordan han gjenoppbygde seg selv og ble mannen og faren han alltid hadde ønsket å være.
Les mer
The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 70 Darren - theskinnyfoodco
The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 70 Darren

Darren startet sin vektreduksjonsreise for omtrent 5 år siden og kom opp i nesten 20 stein da vekten begynte å påvirke ham, ikke bare fysisk, men også mentalt.

Les mer

Bli med på vår VIP-liste For alt som er tynn

Vær den første til å høre om nye smaker og eksklusive tilbud.