Tilbake til Kundeanmeldelser og opplevelser
Kundeanmeldelser og erfaringer

The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 50 Melanie

The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 50 Melanie - theskinnyfoodco
Disse historiene gjenspeiler individuelle kundeopplevelser, og synspunktene som kommer til uttrykk i anmeldelsene er ikke selskapets.

Møt Melanie,

Jeg er en 61 år gammel sykepleier, som i løpet av de siste to årene har utviklet en kjærlighet for helse og trening. 

Jeg bestemte meg for at jeg ville gjøre en endring, og i løpet av et år mistet jeg over 3.6 stein. 

Jeg har brukt det siste året på å holde vekten, samtidig som jeg har forbedret kondisjonen, fått muskler og forbedret formen. 


Hvorfor valgte du å bruke Skinny Food Co-produktene?


Jeg visste at for at jeg skulle glede meg over vektreduksjonen, måtte jeg nyte maten min. Jeg har aldri likt tanken på å spise noe som gjorde meg ulykkelig, 

Jeg valgte Skinny Food fordi det var en viktig del av kostholdet mitt, det tilførte smakene jeg manglet fra måltidene mine. 


Hva er dine favorittprodukter fra Skinny Food Co?


Det er så mange forskjellige Skinny Food Co-produkter jeg liker, enten det er de søtere som  Mager gylden sirup, Saltet karamell or Lønnesirup, eller de mer salte som jeg kan nyte på kveldsmåltidene mine som Chip Shop karrysaus.


Hvordan har Skinny Food Co hjulpet deg med å nå dine mål?


Ved siden av å tilføre smaken til måltidene, som jeg tror definitivt har hjulpet meg med å opprettholde min sunne spiselivsstil. I motsetning til så mange andre merker, med The Skinny Food Co, trenger du ikke å bekymre deg for ekstra kalorier eller skjulte sukkerarter. 

Ingrediensene og næringsstoffene er så enkle, jeg har aldri følt meg bekymret for å møte eller overskride mitt daglige inntak av mat, og de har nettopp bidratt til å balansere makronæringsstoffene mine så mye enklere enn før der jeg pleide å bruke så mange ekstra kalorier på sauser. 


Hva vil du si til andre som ønsker å nå sine mål?


Slanking trenger ikke å handle om å begrense deg selv fra alt. Hvis du er som meg og har en søt tann, er det enkelt å bytte ut med sunnere alternativer med The Skinny Food Co. 

De bidrar til å redusere kaloriene dine, mens de fortsatt nyter søtheten og smakene - Vinn, vinn. 

suksesshistorie oppsøkende kontakt

Ansvarsfraskrivelse for suksesshistorier

Spis mer av det du elsker - Spis Skinny Food Co. : Med de beste tilbudene og tilbudene på våre fanfavorittsauser, siruper, smørepålegg og snacks er våre Skinny Food Co-produkter egnet for en rekke diettplaner, allergier og intoleranser. Ikke gå glipp av vår Månedlige eksklusive tilbud.

Du vil kanskje like
The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 71 Dan - theskinnyfoodco
The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 71 Dan
Dan er en 40 år gammel personlig trener fra Gloucester. For 6 år siden begynte han sin utrolige transformasjon med å miste 12 steiner. Dan ble med oss ​​på Skinny Food Co for å dele sin reise om hvordan han gjenoppbygde seg selv og ble mannen og faren han alltid hadde ønsket å være.
Les mer
The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 70 Darren - theskinnyfoodco
The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 70 Darren

Darren startet sin vektreduksjonsreise for omtrent 5 år siden og kom opp i nesten 20 stein da vekten begynte å påvirke ham, ikke bare fysisk, men også mentalt.

Les mer

Bli med på vår VIP-liste For alt som er tynn

Vær den første til å høre om nye smaker og eksklusive tilbud.