Tilbake til Kundeanmeldelser og opplevelser
Kundeanmeldelser og erfaringer

The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 1 Melanie

The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 1 Melanie - theskinnyfoodco
Disse historiene gjenspeiler individuelle kundeopplevelser, og synspunktene som kommer til uttrykk i anmeldelsene er ikke selskapets.

Mens vi fortsetter å fantasere produktene våre er glutenfrie, veganvennlige, diabetevennlige og et sunt alternativ til andre store merker, innser vi at kundene våre ønsker bevis på dette.

Så under og se, vi er her i dag for å gi deg Melanies historie om hvordan hun ble medlem av Slimming World i 2018 og har mistet en svimlende 3 stein! Og selvfølgelig, hvordan vår Slankende verdensvennlige produkter har hjulpet henne underveis med å holde mål og spore hva hun spiser.

Hvis du vil se Melanies historie i sin helhet, kan du se videoen nedenfor ↓

 

I likhet med Melanie, hvis du er et Slimming World-medlem, ikke glem at produktene våre passer perfekt inn i kostholdet ditt. Å være lite kaloriinnhold og lite sukker, produktene våre har lite synsevne!

Dette er bare den første episoden av The Skinny Food Co Success Stories, så hold deg oppdatert for mer, og sørg for at du alltid sjekker ut hvilket yummy innhold kundene våre lager på vårt sosiale.

 

 

Du vil kanskje like
The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 71 Dan - theskinnyfoodco
The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 71 Dan
Dan er en 40 år gammel personlig trener fra Gloucester. For 6 år siden begynte han sin utrolige transformasjon med å miste 12 steiner. Dan ble med oss ​​på Skinny Food Co for å dele sin reise om hvordan han gjenoppbygde seg selv og ble mannen og faren han alltid hadde ønsket å være.
Les mer
The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 70 Darren - theskinnyfoodco
The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 70 Darren

Darren startet sin vektreduksjonsreise for omtrent 5 år siden og kom opp i nesten 20 stein da vekten begynte å påvirke ham, ikke bare fysisk, men også mentalt.

Les mer

Bli med på vår VIP-liste For alt som er tynn

Vær den første til å høre om nye smaker og eksklusive tilbud.