Tilbake til Kundeanmeldelser og opplevelser
Kundeanmeldelser og erfaringer

The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 20 Laura

The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 20 Laura - theskinnyfoodco
Disse historiene gjenspeiler individuelle kundeopplevelser, og synspunktene som kommer til uttrykk i anmeldelsene er ikke selskapets.

The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP: EP 20 Laura

Møt Laura

Mitt navn er Laura, jeg er fra Llanelli, Sør-Wales. Jeg er 30 år ung og bor sammen med min forlovede Alex, vi har en vakker 3 år gammel datter og 5 år gammel pelsbarn Buster. Jeg startet min vektreduksjon/lifestyle endring i september 2020 og tok i bruk og har til dags dato mistet over 5 stein.

Hvorfor valgte du The Skinny Food Co?

Ettersom jeg teller kalorier og liker å være ansvarlig for maten min, kom jeg over The Skinny Food Co-produktene og elsket dem umiddelbart. Det faktum at de har lavt kaloriinnhold var enda bedre, og jeg følte ingen skyldfølelse når jeg spiste

 

Hvordan har The Skinny Food Co-produktene hjulpet deg?

Produktene dine hjalp meg hovedsakelig med å kontrollere kaloriinntaket mitt, tkaffesirupene jeg erstattet med sukker i kaffen min og fortsatt å gjøre denne dagen. Jeg elsker pålegg og syltetøy, de er deilige og jeg går til for bagels, grøt, toast - og for kaloriinnholdet er det bare en vinner for meg og de smaker så godt! Jeg fant også ut at sjokoladeproduktene dine hjalp meg på sporet og hjalp meg med å sortere søtsuget. 

Hva elsker du mest med The Skinny Food Co-produktene?

Jeg elsker produktene siden de alle er smakfulle og kalorifattige, noe som er det som tiltrakk meg mest. Det er fortsatt mye jeg ikke har prøvd ennå, men kommer definitivt til å gjøre det. Hvis jeg liker noe pleier jeg å holde meg til dem og vil alltid prøve nye hvis jeg kommer over dem.

 

Hva er ditt favoritt Skinny Food Co-produkt?

Favorittproduktet mitt er for vanskelig å si, men hvis jeg måtte velge ville det vært sjokoladedråpene og enhver form for sjokolade - men jeg ELSKER også syltetøyet og går gjennom dem så raskt.

Følg Laura på lauras_life_journal.30 for å følge reisen hennes!

 

Du vil kanskje like
The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 71 Dan - theskinnyfoodco
The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 71 Dan
Dan er en 40 år gammel personlig trener fra Gloucester. For 6 år siden begynte han sin utrolige transformasjon med å miste 12 steiner. Dan ble med oss ​​på Skinny Food Co for å dele sin reise om hvordan han gjenoppbygde seg selv og ble mannen og faren han alltid hadde ønsket å være.
Les mer
The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 70 Darren - theskinnyfoodco
The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 70 Darren

Darren startet sin vektreduksjonsreise for omtrent 5 år siden og kom opp i nesten 20 stein da vekten begynte å påvirke ham, ikke bare fysisk, men også mentalt.

Les mer

Bli med på vår VIP-liste For alt som er tynn

Vær den første til å høre om nye smaker og eksklusive tilbud.