Tilbake til Kundeanmeldelser og opplevelser
Kundeanmeldelser og erfaringer

The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 67 Ari

The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 67 Ari - theskinnyfoodco
Disse historiene gjenspeiler individuelle kundeopplevelser, og synspunktene som kommer til uttrykk i anmeldelsene er ikke selskapets.

Møt Ari

Jeg er 43 år gammel gymrat. Du kan si at jeg er en tidligere styrkeløfter. Jeg hadde flere skader, og det var derfor jeg måtte glemme de store vektene og å konkurrere. For noen år siden begynte jeg å gå opp i vekt, i begynnelsen sa jeg til meg selv "det er bare muskler og vann", og fordi jeg ønsket å få muskler. I 2021 innså jeg at det ikke er muskler, det er hovedsakelig fett. Da veide jeg 144 kg. Jeg satte meg et mål, jeg ville komme i form. Og det gjorde at jeg ønsket å bli sprek og rippet før jeg fyller 45. Jeg har gått på diett de siste 2 årene og er nesten der nå. De siste månedene igjen, jeg vil bli dratt. Da har jeg 1 år på meg til å få litt muskler, før 45-årsdagen min. Jeg har aldri vært tynn som voksen, alltid elsket alt søtt. Litt for mye altså. Godteri og is går ned hver dag hvis det er mulig.

Hvorfor valgte du å bruke Skinny Food Co-produktene?

Jeg så først Skinny Food Co-produkter i Eddie Halls youtube-video, og ville prøve det. Jeg hadde aldri hørt om null kalori sirup før. Jeg fant en butikk i Finland som selger dem, jeg elsket dem. Og her er vi, og spiser de sirupene stort sett hver dag nå.

Hva er dine favorittprodukter fra Skinny Food Co?

Så langt har jeg smakt flere nullkalorisiruper, vanilje, banoffeepai, lønnesirup, saltkaramell. Det beste har vært saltet karamell langt!

Hvordan har Skinny Food Co hjulpet deg med å nå dine mål?

Når du elsker søtsaker like mye som meg, og det er null kaloriprodukter som smaker likt eller bedre enn sukkerholdige. De hjelper virkelig med å håndtere kalorier, du trenger ikke være uten noe søtt og deilig. Og du kan fortsatt opprettholde et lavkarbokosthold.

Hva vil du si til andre som ønsker å nå sine mål?

Sett deg mål og begrunn hvorfor du ønsker å komme dit. Hold deg til det du bestemmer deg for, det er ikke lett, men det er givende.

 

Spis mer av det du elsker - Spis Skinny Food Co. : Med de beste tilbudene og tilbudene på våre fanfavorittsauser, siruper, smørepålegg og snacks er våre Skinny Food Co-produkter egnet for en rekke diettplaner, allergier og intoleranser. Ikke gå glipp av vår Månedlige eksklusive tilbud.

Du vil kanskje like
The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 71 Dan - theskinnyfoodco
The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 71 Dan
Dan er en 40 år gammel personlig trener fra Gloucester. For 6 år siden begynte han sin utrolige transformasjon med å miste 12 steiner. Dan ble med oss ​​på Skinny Food Co for å dele sin reise om hvordan han gjenoppbygde seg selv og ble mannen og faren han alltid hadde ønsket å være.
Les mer
The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 70 Darren - theskinnyfoodco
The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 70 Darren

Darren startet sin vektreduksjonsreise for omtrent 5 år siden og kom opp i nesten 20 stein da vekten begynte å påvirke ham, ikke bare fysisk, men også mentalt.

Les mer

Bli med på vår VIP-liste For alt som er tynn

Vær den første til å høre om nye smaker og eksklusive tilbud.