Tilbake til Kundeanmeldelser og opplevelser
Kundeanmeldelser og erfaringer

The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 68 Ugur

The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 68 Ugur - theskinnyfoodco
Disse historiene gjenspeiler individuelle kundeopplevelser, og synspunktene som kommer til uttrykk i anmeldelsene er ikke selskapets.

Møt Ugur

Jeg har bodd i England i ca 2.5 år. Jeg har vært interessert i fitness i ca 8 år. Jeg har en basketball lisens og et nivå 3 personlig trener sertifikat. Jeg gjør for tiden 1-1 pt økt og online coaching på The Gym Group.

Hva fikk deg til kroppsbygging og løft?

Jeg var en profesjonell basketballspiller. Jeg hadde en uheldig skade da jeg gikk på videregående. Menisken min var revet og jeg måtte opereres. Senere fortalte legen meg at jeg trengte å styrke beinmusklene. Jeg meldte meg også på treningssenteret. Etter å ha fortsatt treningen, da jeg så reaksjonene fra kroppen min, ble jeg forelsket i treningsstudioet og det har nå blitt en del av livet mitt.

Hva er dine 3 favorittprodukter fra Skinny Food Co?

Dette spørsmålet er veldig vanskelig å svare på fordi jeg elsker alle produktene mest, men pasta med lavt kaloriinnhold, nudler og selvfølgelig alle nesten Null © Calorie Skinny Sauser.

Hvordan har Skinny Food Co hjulpet deg med å nå dine mål?

Kroppsbyggingskonkurranseprosessen er en veldig utfordrende og slitsom prosess, spesielt matdelen, du må gjøre harde dietter i 4-5 måneder, men jeg gikk gjennom denne prosessen uten problemer takket være Skinny Food Co-produkter, Skinny Food Co var min største hjelp i denne prosessen.

Hva vil du si til andre som ønsker å nå sine mål?

Alle ønsker å oppnå noe, men få kan oppnå det. Hver gang du tenker på å gi opp, minn deg selv på hvorfor du startet. Vær smart, finn løsninger i stedet for å klage og jobb hardt.

 

Spis mer av det du elsker - Spis Skinny Food Co. : Med de beste tilbudene og tilbudene på våre fanfavorittsauser, siruper, smørepålegg og snacks er våre Skinny Food Co-produkter egnet for en rekke diettplaner, allergier og intoleranser. Ikke gå glipp av vår Månedlige eksklusive tilbud.

Du vil kanskje like
The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 71 Dan - theskinnyfoodco
The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 71 Dan
Dan er en 40 år gammel personlig trener fra Gloucester. For 6 år siden begynte han sin utrolige transformasjon med å miste 12 steiner. Dan ble med oss ​​på Skinny Food Co for å dele sin reise om hvordan han gjenoppbygde seg selv og ble mannen og faren han alltid hadde ønsket å være.
Les mer
The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 70 Darren - theskinnyfoodco
The Skinny Food Co Kundeanmeldelse: EP 70 Darren

Darren startet sin vektreduksjonsreise for omtrent 5 år siden og kom opp i nesten 20 stein da vekten begynte å påvirke ham, ikke bare fysisk, men også mentalt.

Les mer

Bli med på vår VIP-liste For alt som er tynn

Vær den første til å høre om nye smaker og eksklusive tilbud.